Ayşe Tümen ARPACI -

23.03.1988 tarihinde Eskişehir’de doğdum. Üniversite eğitimimi Çanakkale Biga Meslek Yüksekokulu’nda Süt Ve Ürünleri Teknolojisi alanında gerçekleştirdim. Önlisans eğitimim ardından Anadolu Üniversitesi’nde İşletme Bölümü'nde lisans eğitimimi tamamladım. Eskişehir’deki 2 yıllık mikrobiyoloji laboratuvarı çalışmamın ardından bitkilere olan yoğun ilgim sebebiyle özel sektörden ayrıldım ve Tıbbi ve Aromatik Bitkiler’le ilgili çeşitli eğitimler almaya başladım.

2017 yılında başladığım eğitimlerime Balıkesir Çiftçi Eğitim Merkezi (Baçem) bünyesinde devam ettim ve 2020 senesinde tekrar üniversite sınavına girerek Altınoluk Meslek Yüksekokulu Tıbbi Ve Aromatik Bitkiler Bölümü'ne kayıt oldum.

Bitkilerle olan yolculuğum devam ederken taşındığım Edremit’te Hayra•Alamet Dükkan markasıyla bir doğal kozmetik üretim laboratuvarı kurdum ve şifalı bitkilerin özleriyle cilt bakım ürünleri üretmeye başladım.

2022 yılı haziran ayında mezun olduğum Tıbbi Ve Aromatik Bitkiler Bölümü’nün ardından hayat boyu öğrenciliğe devam etmekte ve kurduğum markamda üretimlerimi sürdürmekteyim.