Gözde DEMİRSOY - Akademisyen

Evet ben;
Etrafta dolaşarak ‘onu yeme bunu ye,onu yağ oranı şöyle, bu çok sağlıklı, bunun şu vitamini var, bu organik’ diye bik bik dolaşarak istatistik veren, kutuları kutuların içine koyarak düzen sağlayan, organik düşünceler peşindeki o obsesif kişi benim (:

Bunların dışında;

İzmir doğumlu, Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi mezunu, şu an Adnan Menderes Üniversitesi Doğum-Kadın Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı’nda Araştırma Görevlisi olarak çalışmaktayım. AEGEE-Sumqayıt (Avrupa Öğrencileri Forumu) üyesiyim ve ‘Health4Youth’ projesi kapsamında çalışıyorum. Kalabalık Dergi’de yazmaktayım. Doğuma Hazırlık Eğiticisi, Aile Planlaması, Ağrı, Cinsel Sağlık, Zihinsel Sağlık, Alternatif Tıp kısacası kadın ve kadına dair her şey alanında pek çok kurs alarak, şuan Meme Kanseri ve Tamamlayıcı & Alternatif tıp alanındaki çalışmalara yoğunluk vermekteyim.

Boş vakit bulursam da‘ Yapma demiyorum, hobi olarak yine yap’ olarak;  kendimi dışarı atarak doğa yürüyüşlerine, bisiklet turlarına, mutfak deneylerine ve tenise zaman ayırmaya çalışıyorum.

Özetle;

Ben susayıp susayıp, susuzluğumu okuyarak dindiriyorum, yazmak da benim için bir pınarbaşı...
http://naylonluktanuzakorganikdusunceler.blogspot.com.tr/