Özgür ZÜMRÜT - Gezgin/Ulusal Zincir Mağazalar Grup Müdürü

1978 yılında Çanakkale doğumludur. İstanbul, Bursa, İzmir, Kuzey Kıbrıs’ta yaşamıştır. Lefke Avrupa Üniversitesi İşletme Fakültesi mezun olduktan sonra aynı üniversitede Pazarlama MBA yapmıştır. Anadolu Üniversitesi Aşçılık Fakültesinden mezundur. Halen Anadolu Üniversitesi'nde Sosyal Medya Yöneticiliği Bölümü'nde eğitimine devam etmektedir.

Efes Pazarlama Dağ. Tic A.Ş’de 18 yıldır çalışmakta olup,  Ulusal Zincir Mağazalar Kategori Müdürü olarak görev yapmaktadır. Öncesinde bankacılık ve turizm sektörlerinde çalışmıştır. Gençlik yıllarında lisanslı basketbol oyunculuğu yapmıştır. Basketbolu bıraktıktan sonra koçluk ve basketbol hakemliği yapmıştır. Spor yaşamına Kuzey Kıbrıs Futbol Federasyonu'na bağlı olarak futbol hakemliğin de eklemiştir.

Kişisel lezzet serüvenine anne karnında başladığını ve anne sütü ile beslenmeyle başlayıp, göçmen bir ailenin torunu olarak renkli sofralarla büyümüş olmasını anlatır. Halen kendisine ait @bugunbiraradayiz adıyla sosyal medyada içerik üretmekte ve lezzet için seyahatler yapmaktadır. 42 şehir, 17 ülke gezmiş olup yeni planlar ve serüvenler peşindedir.