Zehra DÖRTER - Blogger ve İçerik Üreticisi

1986 Sinop doğumlu Zehra Dörter; ilköğretim eğitimini Sinop’ta tamamladıktan sonra eğitimine İstanbul’da devam etmiştir. Kocaeli Üniversitesi İnsan Kaynakları Bölümü’nü bitirdikten sonra bu alanda yöneticilik pozisyonlarında çalışmış ve hali hazırda danışmanlık yapmaya devam etmektedir.

Profesyonel hayatının yanı sıra eğitimci olarak anlattığı konuları blog yazarı olarak da paylaşmaktadır. 2010 yılında başladığı ve insan kaynakları alanında yazdığı bloğuna ilaveten, 2014 yılında hayatına katılan kızı Güliz Zehra ile yaşam, annelik ve güzellik, seyahat üzerine de yazmaya ve paylaşmaya başlamıştır. 

Güliz’in doğumundan sonra JOIMOVE™ topluluğu ile tanışan Dörter, JOIMOVE™ Uluslararası Eğitmeni ve sonrasında etkinlik koordinatörü olmuştur. Daha fazla aileye katkı olmak, daha çok çocuğa ulaşmak için ‘Masal Anlatıcılığı’, ‘Masallarla Dans Eğitmenliği’, ‘Babywearing Danışmanlığı’ eğitimleri alıp bu alanlarda da çalışmaya başlamıştır. 

Şimdilerde ikinci bebeğini büyüten Dörter, kendisi gibi hamilelere de destek olabilmek adına Hamile Göbeği Bağlama Danışmanlığı da almış, bu alanda gebelerle çalışmaktadır.

 Tam zamanlı anne ve HT Hayat yazarı, yarı zamanlı İnsan Kaynakları, Sosyal Medya, Babywearing ve Hamile Göbeği Bağlama Danışmanı olarak çalışma hayatına devam etmektedir.